Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Salvador De Torroella

Sempre que pensis a desocupar el teu immoble, confia en buidatge de pisos Sant Salvador De Torroella. Ells són l’empresa número 1 en el sector, la seva qualitat de servei i compromís ho resoldran tot. Són un grup molt integral, conformat per professionals experts a l’àrea, els qui realitzen cada tasca amb els millors resultats.

Per començar, estan completament homologats, doncs compten amb els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i els ajuntaments. Un dels seus principals objectius és respondre a totes i cadascuna de les necessitats dels seus clients, així que en cas de presentar-se algun inconvenient, faran tot per resoldre-ho.

Aquesta atenció personalitzada és desplegada en espais com a cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, garatges, restaurants, col·legis, hospitals, fàbriques i naus industrials. D’allí retiren diferents tipus d’objectes com a mobles vells, neveres, assecadores, rentadores i altres electrodomèstics.

buidatge pisos sant salvador de torroella

També, màquines que es troben fora de servei, estris, roba, andròmines, catifes, taulons, parts de computadores. Restes de jardineria, fusta, paper, ferro, plàstic, cartó, enderrocs i escombraries. Un gran punt sobre aquest tema, és que tot és portat fins a abocadors o punts verds. En aquests llocs reben l’adequat tractament amb finalitats de reciclatge, d’aquesta forma no es realitza cap dany a l’ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos en Sant Salvador De Torroella ofereix serveis secundaris com a neteja i pintura. Cal destacar, que cada prestació sol·licitada ha de ser cancel·lada, no obstant això tots els seus preus són els més econòmics i accessibles de tot el mercat.

Si vols accedir a un pressupost, solament has d’ingressar a la seva pàgina web, allí trobaràs un formulari. Una vegada ple t’enviarà la teva cotització, encara que altres formes igualment senzilles són, comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. També visitar les oficines situades en Sant Salvador De Torroella, 08269.

Unes altres dels grans avantatges de contractar aquesta empresa, és que el seu servei està disponible els 365 dies de l’any. També realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Una vegada, finalitzin el seu treball fan lliurament de la corresponent factura. No queda més que contactar-los i fer del buidatge el treball més senzill.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button