Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Vicenç De Montalt

Buidatge de pisos Sant Vicenç de Montalt és una empresa especialitzada a dur a terme desocupacions, el seu servei és extraordinari, doncs es caracteritza per la qualitat, rapidesa i eficiència. A tot moment acudeixen fins al lloc on se’ls sol·liciti amb puntualitat, compromís i responsabilitat.

Estan completament homologats, és a dir que compten amb tots els certificats, permisos i requisits que els ajuntaments estableixen com a legals per poder realitzar els seus treballs. Aquests són duts a terme en immobles o propietats com a cases, xalets, pisos, habitacions, oficines, garatges, parcel·les i pensions.

També naus industrials, fàbriques, hotels, hospitals, col·legis i empreses. En tots, els objectes retirats són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts de computadores que estan desactualitzades. Així com també estris, taulons, teles, catifes, roba, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic i fusta.

buidatge pisos sant vicenc de montalt

Ressalta la responsabilitat de buidatge de pisos a Sant Vicenç de Montalt, en matèria de medi ambient, doncs para això s’encarrega de portar tots els objectes que retiren fins a punts verds o abocadors, allí són sotmesos a processos adequats i posteriorment reciclats.

Entre algunes de les particularitats d’aquesta empresa destaca que estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores. També es poden contractar en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duguin a terme reformes d’obres.

També poden netejar, desinfectar i pintar, això resulta favorable en casos on es desitgi llogar o vendre, doncs aconsegueixen resultats de primera, deixant tot en les millors condicions. Si es tracta de preus, són els millors, doncs a pesar que cada servei de buidatge ha de ser cancel·lat per complet, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat.

Així que sol·licita ja el pressupost, que a sobre, és realitzat amb base en les necessitats de cada client. Accedir a ell és molt senzill, solament es tracta de completar o omplir el formulari que està al seu portal web. En defecte d’això, es pot obtenir més informació a través dels números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o en les oficines situades a Sant Vicenç de Montalt, 08394.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button