Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Vicenc Dels Horts

Realitzar el teu buidatge en el menor temps possible, d’una manera senzilla i amb resultats excel·lents és possible. Solament es tracta de contractar els serveis de l’empresa número 1 del sector, ells són buidatge de pisos Sant Vicenc Dels Horts. Les seves assistències són insuperables i la seva qualitat és indiscutible.

Una vegada realitzis la sol·licitud dels seus serveis de buidatge, ells es dirigeixen fins a la teva casa, pis, oficina, pensió, parcel·la, xalet, restaurant, bar, hospital, hotel, col·legi, nau industrial, fàbrica, local comercial i empreses vàries. Quan estiguin allí retiren mobles vells, taulons, estris, trasts, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, roba, catifes i enderrocs.

Igual que escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Tot és portat, a més per la mateixa empresa fins a abocadors que posseeixen la deguda autorització o punts verds, en aquests llocs reben el corresponent tractament, per ser reciclats. D’aquesta forma, es contribueix a la cura i preservació del medi ambient.

buidatge pisos sant vicenc dels horts

Entre altres coses, buidatge de pisos en Sant Vicenc Dels Horts estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. El seu personal està degudament qualificat i per a cada tasca compten amb un grup específic.

És important esmentar, que poden fer buidatges en menys de 24 hores, per resoldre casos d’urgència i estan disponibles els 365 dies de l’any. Fins i tot, es fan presents en situacions d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, que es tracta de l’acumulació d’objectes de forma descontrolada i acaben per envair els espais.

Els seus preus són els millors del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Si desitges buidar el teu espai, no esperis més i sol·licita el teu pressupost amb base en les teves necessitats. Solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari, amb la informació demanada.

També pots comunicar-te a través dels seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Sant Vicenc Dels Horts, 08620. Allí podràs rebre tota la informació que desitgis, a més d’aclarir els teus dubtes i interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button