Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sant Viçenç De Torello

Realitzar el buidatge d’espais, mai havia estat tan senzill. Ara és molt simple gràcies al treball, compromís i responsabilitat de buidatge de pisos Sant Viçenç De Torello. Són un grup de professionals amb un alt sentit de la responsabilitat, el compromís i la qualitat de servei. Això els ha conduït a convertir-se en els líders del sector.

El seu principal servei és el buidatge de cases, pisos, xalets, habitacions, garatges, pensions, restaurants, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques. És a dir, que sense importar la grandària del lloc, sempre estan a l’altura de la situació. D’aquests espais realitzen el retir de mobles vells, estris, trasts, roba, catifes, enderrocs i escombraries.

També objectes més pesats com a neveres, rentadores, assecadores i altres electrodomèstics, maquinàries que es troben fora de servei i materials com a cartó, paper, fusta, ferro i plàstic. Com a assistència secundària, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura.

buidatge pisos sant vicenc torello

Cal destacar, que tot això és possible, gràcies a l’excel·lent capacitació de tot el personal. Són un grup de professionals assignats per a cadascuna de les tasques. Compten amb el maneig de tots els procediments i de les eines necessàries.

Així mateix, en buidatge de pisos en Sant Viçenç De Torello, s’encarreguen de tot el procés. Per exemple, porten tot el material retirat fins a abocadors autoritzats o en defecte d’això punts verds. Això amb la finalitat que siguin sotmesos als procediments o tractaments adequats i finalment siguin reciclats o reutilitzats.

Tot això permet evitar un impacte o dany ambiental. Entre altres coses, aquesta empresa de buidatge està disponible a qualsevol moment de l’any. A més de les 24 hores, així que ofereixen buidatge d’urgència. Estan presents en inundacions, incendis i fins a quan es produeix la síndrome de Diògenes.

Quant a les tarifes, ofereix les més econòmiques del mercat. Per obtenir el pressupost, solament ingres a la seva pàgina web i allí completa el formulari. També pots cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades en Sant Viçenç De Torello, 08571. Són la millor opció amb qui pots explicar.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button