Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Santa Coloma de Gramenet

Està molt clar que dur a terme un buidatge no és una acció senzilla, que aquesta pot portar molt temps, a més que carregar objectes pesats pot resultar perillós, especialment si s’han de transportar a través d’espais reduïts com a escales o passadissos. Encara que tot canvia completament, quan es tracta de buidatge de pisos Santa Coloma de Gramenet.

En primer lloc, sóm una empresa de buidatge seria, responsable, compromesa i homologada, és a dir, que compleixen amb tots els certificats i permisos necessaris. En summa al fet que compten amb el millor equip de professionals per a cada tasca. Ells es dirigeixen amb puntualitat, fins al seu pis, casa, oficina, local comercial, habitació, garatge, parcel·la, pensió, hotel, hospital, col·legi, restaurant, fàbrica, nau industrial, entre uns altres.

Els objectes que retiren poden ser mobles vells, màquines danyades, electrodomèstics que ja no serveixen, estris, trasts, roba, catifes, teles, desaprofitaments i enderrocs productes de remodelacions, incendis i inundacions. Fins i tot, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic, també presten els seus serveis de buidatge en el cas del conegut com a síndrome de Diògenes.

buidatge pisos santa coloma de gramenet

Com a prestacions secundàries, desenvolupen activitats de neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho sol·licita. D’altra banda, tots i cadascuna de les assistències contractades amb aquesta empresa, representen una suma determinada a pagar. No obstant això, els seus preus són els més econòmics i més accessibles del mercat.

Cal destacar, que com a part prèvia al seu treball, buidat de pisos a Santa Coloma de Gramenet fa lliurament del pressupost ajustat a les necessitats o característiques del client o la seva propietat a buidar. Per obtenir aquesta cotització, solament n’hi ha prou amb ingressar a la pàgina web de l’empresa i omplir el formulari.

També és vàlid trucar a les seves 2 línies telefòniques, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si es prefereix visitar les seves oficines, on el personal espera per atendre-li gustosament, aquestes estan situades a Santa Coloma de Gramenet.

D’altra banda, aquest equip de buidatge té un alt sentit de responsabilitat per la cura de l’ambient, així que tots els objectes retirats es destinen a abocadors amb l’autorització corresponent o punts verds on són sotmesos a certs processos per al seu reciclatge o reutilització.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button