Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Coloma De Sasserra

Si tens una casa, oficina, pensió, habitació o garatge que necessitis buidar, contacta immediatament a buidatge de pisos Santa Coloma De Sasserra. Ells són insuperables, doncs ofereixen els millors resultats sense importar quin sigui la teva propietat.

També atenen bars, restaurants, parcel·les, pensions, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials. Quant a la llista d’objectes que extreuen, es pot fer esment a mobles vells i electrodomèstics danyats, andròmines, estris, catifes, teles i màquines fora de servei.

Igualment, parts de computadores desactualitzades, escombraries, enderrocs, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. D’altra banda, buidat de pisos en Santa Coloma De Sasserra és una empresa homologada, ja que compta amb els permisos i certificacions corresponents. El seu equip està conformat per professionals d’excel·lent capacitació.

buidatge pisos santa coloma de sasserra

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer desocupacions d’urgència en menys de 24 hores. La seva atenció és insuperable, es preocupen per la tranquil·litat dels seus clients a tot moment, és per aquesta raó que els brinden assessoria i resolen qualsevol inconvenient que es pugui presentar.

Després de dur a terme reformes d’obres o si es presenta la síndrome de Diògenes, ells també realitzen el servei de buidatge, de la mateixa forma quan es produeixen incendis o inundacions. És important fer esment a la responsabilitat de buidatge de cases en Santa Coloma De Sasserra, quant al tema ecològic.

Doncs per cuidar el medi ambient i contribuir a la seva conservació, s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors amb l’objectiu que siguin reciclats. També destaquen els seus excel·lents preus, sent aquests els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat.

D’altra banda, alguns dels seus serveis secundaris són neteja, desinfecció i pintura. Ja pots sol·licitar el teu pressupost, solament es tracta de completar el formulari que es troba a la pàgina web. O si prefereixes, pots comunicar-te a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les seves oficines situades en Santa Coloma De Sasserra.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button