Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Creu De Juglars

Realitzar una desocupació es pot tornar en un treball de gran complexitat, doncs intervenen una gran quantitat de factors com la quantitat d’objectes a retirar, el seu pes i fins als espais a través dels quals s’ha de mobilitzar. Així que el més recomanable és contractar els serveis d’una empresa com a buidatge de pisos Santa Creu De Juglars.

Buidatge de pisos en Santa Creu De Juglars, ofereixen la millor atenció, doncs a tot moment és directa i personalitzada per a la tranquil·litat de tots els seus clients. Els espais que buiden són cases, pisos, habitacions, xalets, oficines, parcel·les, pensions, garatges, restaurants i bars. Fins a espais de major grandària com a empreses, fàbriques, naus industrials, hospitals, hotels i col·legis.

buidatge pisos santa creu de juglars

Retiren mobles vells, estris, andròmines, roba, catifes, teles, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts de computadores desactualitzades i deixalles de jardineria. També enderrocs, escombraries, paper, plàstic, cartó, ferro i fusta.

Ressalta que tots els objectes són transportats fins a punts verds, doncs allí reben el tractament adequat perquè puguin ser reciclats o reutilitzats, també són portats a abocadors que posseeixen la corresponent autorització.

Fins i tot, tenen capacitat de realitzar buidatges en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres i remodelacions. També destaca que poden fer desocupacions d’urgència, en menys de 24 hores. Com si fos poc, treballen els 365 dies de l’any.

Entre les seves característiques ressalta que estan homologats, doncs compten amb els permisos i certificats que exigeixen les lleis i ajuntaments. Cal destacar, que també ofereixen treballs de neteja, desinfecció i pintura, com a serveis secundaris, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia.

Pel que fa als preus, cadascuna de les assistències contractades representa la cancel·lació d’una suma determinada, en contrast, ofereixen els preus més econòmics de tot el sector. A més fan lliurament del pressupost que s’ajusta a les necessitats o exigències de cadascun dels clients amb solament omplir el formulari que es troba a la pàgina web. També és vàlid cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Santa Creu De Juglars.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button