Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Eulalia De Puig-Oriol

Ja no té per què haver-hi algun tipus de preocupació en matèria de desocupació d’espais, doncs es pot comptar amb el respatller de la millor empresa de serveis d’aquesta àrea, ells són buidatge de pisos Santa Eulalia De Puig-Oriol.

Estan molt bé establerts, són una empresa integral, sòlida, responsable i confiable que està disposada a servir a qualsevol moment que els seus clients així ho requereixin. Per exemple, treballen els 365 dies de l’any. Així mateix tenen capacitat de realitzar buidatges en circumstàncies d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

A més, estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats, permisos i requisits necessaris. Quant als espais que buiden es troben cases, habitacions, pensions, pisos, oficines, parcel·les, garatges, restaurants, bars, locals comercials i hotels. També col·legis, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos santa eulalia de puig oriol

Els objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, taulons, catifes, estris, roba, andròmines i teles. D’igual manera, parts de computadores desactualitzades, escombraries, enderrocs, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

En casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres també poden prestar els seus serveis de buidatges. Com algunes assistències de forma secundària o extres, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura.

Quant als preus, buidat de pisos en Santa Eulalia De Puig-Oriol és la millor, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, tots els preus són els més econòmics de tot el mercat. Cal destacar, que quan culminen de prestar els seus serveis, fan lliurament de la corresponent factura.

Un altre gran punt a favor seu és que s’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors amb la finalitat de que els objectes siguin reciclats o reutilitzats. Aquesta acció permet evitar danys al medi ambient, per contra, contribuir a la seva cura i conservació.

Per sol·licitar el pressupost, solament és necessari ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí completar el formulari. També comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Santa Eulalia De Puig-Oriol, allí sempre estarà tot el personal per brindar qualsevol informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button