Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Eulalia De Riuprimer

Cada vegada que es requereixi dur a terme una desocupació, el millor és comptar amb l’ajuda i respatller de buidatge de pisos a Santa Eulalia De Riuprimer. Ells són una empresa especialitzada, compromesa i professional, que a tot moment ofereixen atenció de primera qualitat a tots els seus clients.

Així mateix, són un grup de buidatge homologat, ja que posseeixen tots els certificats, permisos i altres requisits exigits per les lleis i ajuntaments. El seu camp de treball són les oficines, xalets, cases, pisos, garatges, pensions, parcel·les i restaurants. També hotels, col·legis, hospitals, naus industrials i fàbriques.

És important esmentar que tenen la capacitat de retirar diferents tipus d’articles o objectes, doncs compten amb el millor equip de professionals, capacitats de la millor manera. Ara bé, aquests objectes són electrodomèstics danyats, mobles vells, teles, estris, catifes, roba, màquines fora de servei, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria.

buidatge pisos santa eulalia de riuprimer

Ara bé, un dels millors avantatges de contractar a buidatge de pisos en Santa Eulalia De Riuprimer, és que estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons l’establert per les lleis i ajuntaments. A més estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys 24 hores, per solucionar casos d’urgència.

Així mateix, s’encarreguen que tots els objectes retirats siguin portats fins a punts verds perquè no causin problemes en el medi ambient, doncs allí reben el tractament adequat i són reciclats.

Cal destacar, cadascun dels serveis de buidatge contractats implica la cancel·lació d’una suma determinada, no obstant això els seus preus són els més econòmics del mercat i una vegada culminen tots els treballs, fan lliurament de la factura respectiva.

El pressupost es pot obtenir a través de la seva pàgina web, solament fa falta omplir el formulari i ells ho faran amb base en les necessitats personals. Encara que també es pot accedir a més informació a través de les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades en Santa Eulalia De Riuprimer, 08505. Allí el personal sempre està disponible per respondre a qualsevol interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button