Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Margarida De Montbui

Realitzar una desocupació és un treball que es fa necessari en diverses ocasions, per exemple per llogar o vendre una propietat i que aquesta llueixi en les millors condicions. Però dur-la a terme també pot representar un repte, així que el millor és contractar els serveis de buidatge de pisos Santa Margarida de Montbui.

Ells són un grup de professionals sempre amb la millor disposició, doncs treballen els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. A més, estan completament homologats i posseeixen els permisos i certificats necessaris, que exigeixen les lleis i ajuntaments.

En aquest mateix ordre d’idees, brinden assessoria a cadascun dels seus clients a través d’un tracte i atenció directa i personalitzada, perquè estiguin sempre en plena tranquil·litat i seguretat. Ara bé, s’encarreguen del buidatge de cases, oficines, xalets, pisos, pensions, parcel·les, habitacions i col·legis, també hotels, restaurants, bars, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos santa margarida de montbui

Realitzen el retir de mobles vells, parts de computadores desactualitzades, estris, catifes, roba, teles i electrodomèstics danyats. Així com també màquines fora de servei, escombraries, enderrocs, restes de treballs de jardineria, ferro, paper, cartró, fusta i plàstic.

Cal destacar, que tots aquests objectes retirats són portats fins a llocs especialitzats coneguts com a punts verds o abocadors, allí són tractats amb els processos adequats i són posteriorment reciclats. És d’aquesta forma, com a buidatge de pisos a Santa Margarida de Montbui contribueix a cura del medi ambient i incentiva a la seva protecció.

Com si fos poc, brinden els preus més baixos de tot el sector, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, totes les seves tarifes són les més econòmiques. També fan lliurament de la factura corresponent, quan acaben els seus treballs de buidatge en el lloc.

Per obtenir el pressupost, solament fa falta visitar la seva pàgina web i allí omplir el formulari, d’igual manera es poden visitar les seves oficines situades a Santa Margarida de Montbui, 08710 o cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, on tot el personal sempre espera amable per donar qualsevol informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button