Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Maria De Corco

Si tens una propietat que t’agradaria llogar, vendre o fins a reformar, no tens per què esperar, doncs pots comptar amb l’ajuda de buidatge de pisos a Santa Maria De Corco. Ells s’encarregaran de tot de la millor manera i faran que el lloc llueixi en perfectes condicions, sense cap objecte que possibles ocupants hagin deixat allí.

Fins i tot, també es pot comptar amb el seu respatller i servei en casos d’inundacions, incendis i quan es manifesta la síndrome de Diògenes. A més, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden realitzar el buidatge en menys de 24 hores, si es tracta d’alguna situació d’urgència. Això es deu al fet que compten amb personal professional molt bé qualificat per a cada tasca.

Així mateix, buidat de cases a Santa Maria De Corco estan homologats i tenen al dia tots els certificats i permisos necessaris per realitzar el seu treball, segons el marge de la llei. Ara bé, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, xalets, pensions, parcel·les, hotels, hospitals, col·legis, locals comercials, restaurants, bars, naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos santa maria de corco

D’aquests espais realitzen el retir de mobles vells, andròmines, estris, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats, roba, catifes, taulons, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Tot és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat amb finalitats de reciclatge o reutilització.

És així com buidat de pisos en Santa Maria De Corco contribueix a la conservació del medi ambient. Cal destacar, que com a serveis secundaris netegen, desinfecten i pinten el teu espai, encara que han de ser sol·licitats amb anterioritat. Quant als preus, són els més econòmics del sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada.

Un gran punt sobre aquest tema, és que una vegada culminin els seus serveis de buidatge fan lliurament de la corresponent factura. Igual que el pressupost com a primer pas, fins i tot ho realitzen amb base en les teves necessitats. Si desitges obtenir-ho, solament ingressa a la seva pàgina web i allí completa el formulari.

També, pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades a Santa Maria De Corco, 08511. Allí el personal sempre atent respondrà totes les teves inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button