Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Maria De Martorelles

Recórrer a l’ajuda de professionals quan es tracta de desocupacions és la millor decisió, això permet que tot es pugui realitzar en el menor temps, sense algun tipus de problemes i sempre amb els millors resultats. En aquest sentit, poden haver-hi moltes opcions, però la millor és buidatge de pisos a Santa Maria de Martorelles.

Aquesta empresa de buidatge està conformada per un gran equip de professionals, amb la millor capacitació, més importants anys de trajectòria i experiència. Així mateix, s’exerceixen en diferents espais com a cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, col·legis, restaurants i bars. També naus industrials, hotels, hospitals, fàbriques i empreses vàries.

D’aquests llocs realitzen el retir de mobles vells, andròmines, estris, catifes, roba, teles, deixalles de jardineria, enderrocs d’escombraries. Així com també taulons, parts de d’ordinadors que estan desactualitzades, màquines que es troben fora de funcionament i electrodomèstics danyats.

buidatge pisos santa maria de martorelles

Fins i tot, extreuen materials com a fusta, plàstic, ferro, paper i cartró. Tot això és portat fins a punts verds i abocadors, doncs allí reben el tractament adequat amb finalitats de reciclatge i reutilització. D’aquesta forma s’evita causar danys en el medi ambient.

Ara bé, entre els trets que caracteritzen a buidatge de pisos a Santa Maria de Martorelles, ressalta que estan disponibles els 365 dies i fins i tot poden desocupar espais en menys de 24 hores, amb la finalitat de donar solució a casos d’urgència.

D’igual manera, presten els seus serveis de buidatge en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes. Com a servei secundaris realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que amb prèvia sol·licitud. Cal assenyalar, que una vegada culminin els seus treballs, fan lliurament de la corresponent factura.

Quant als preus, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. Per accedir al pressupost solament és necessari visitar la seva pàgina web, allí es troba un formulari a omplir amb la informació sol·licitada.

Altres alternatives o opcions són comunicar-se a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, també és vàlid visitar de forma directa les oficines situades a Santa Maria de Martorelles, 08106.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button