Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Maria De Merles

Per a buidatge de pisos Santa Maria De Merles no existeixen situacions que no pugui resoldre, quan de desocupar espais es tracta. El seu personal molt bé capacitat, el seu afany de servei i compromís els fa els millors. Són una eina meravellosa, especialment quan es tracta de llogar, vendre o remodelar alguna propietat.

Els seus serveis s’enfoquen en el buidatge de cases, habitacions, xalets, garatges, oficines, pisos, locals comercials, naus industrials i fàbriques. Quant al material retirat destaquen els electrodomèstics com a rentadores, assecadores, entre altres, que estan danyats. També maquinàries fora de serveis com a aires condicionats.

A més de mobles vells, estris, andròmines, taulons, catifes, roba, parts de computadora, deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. Cal destacar, que són una empresa completament homologada, amb propietat dels certificats i permisos corresponents, segons les exigències de la llei.

buidatge pisos santa maria de merles

Estan disponibles els 365 dies de l’any, fins i tot en casos d’emergència realitzen buidatges en menys de 24 hores. Cal assenyalar, que també exerceixen les seves tasques a vegades on ocorren inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes, el qual tracta de l’acumulació a l’excés d’objectes i escombraries, fins al punt d’envair completament els espais.

També realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, com a serveis secundaris, una vegada se sol·licitin. Quant als preus, totes i cadascuna de les assistències representa una cancel·lació específica. No obstant això, brinda les sumes més baixes i accessibles del mercat.

També brinden assessoria i la respectiva cotització, ajustat als requisits de cada client. Per a això solament n’hi ha prou amb visitar la seva pàgina web i allí omplir el formulari. Si es prefereix, també es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades en Santa María De Merles, 08517.

Un altre punt important, pel que fa al treball de buidatge de pisos a Santa Maria De Merles, és que tenen una gran responsabilitat ambientalista. Això es reflecteix que porten tot el retirat fins a abocadors o punts verds per al seu posterior reciclatge. Evitant així, danys en el medi ambient i recolzant aquest tipus de campanyes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button