Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa María De Miralles

Si entre els teus plans propers es troba la desocupació del teu pis, solament has de recórrer als serveis de buidatge de pisos Santa María De Miralles. Ells són l’empresa número 1 del sector, solament has de contactar-los i ells s’encarregaran de tot el procés. Són una empresa confiable, sòlida i abans de res responsable.

Doncs compten amb una àmplia experiència i trajectòria, a més d’un equip format per professionals assignats per a cadascuna de les tasques. La seva atenció és insuperable, doncs és directa i personalitzada a tot moment, resolen qualsevol inconvenient i donen l’assessoria necessària.

Són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos necessaris. En suma, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Els espais que desocupen són pisos, cases, oficines, habitacions, garatges, parcel·les, xalets, pensions, restaurants, bars, locals comercials, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

buidatge pisos santa maria de miralles

D’allí retiren mobles vells, taulons, andròmines, estris, catifes, parts de computadores, electrodomèstics, màquines fora de funcionament, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Quant a serveis extres, buidat de pisos en Santa María De Miralles realitza tasques de neteja, desinfecció i pintura, sempre que siguin sol·licitats. Cal destacar, que en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i reformes d’obres, també ofereixen els seus serveis.

És important ressaltar, que tenen un gran sentit de la responsabilitat quant a la conservació de l’ambient. Doncs para això, s’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que rebin el tractament adequat, per finalment ser reciclats o reutilitzats.

Els preus d’aquesta gran empresa de buidatges són igualment extraordinaris, ja que a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, són els més accessibles i econòmics del mercat. Fins i tot, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzin els seus treballs.

Si desitges el pressupost, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. També, pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Santa María De Miralles, 08787.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button