Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Maria De Palautordera

Quan és necessari desocupar un espai, el millor és contractar els serveis d’una empresa que pugui encarregar-se de cada detall i fer tot el treball de la millor manera possible, en aquest cas aquesta empresa és buidatge de pisos Santa Maria de Palautordera. Ells prenen part en tot el procés fins a resoldre qualsevol contratemps que es pugui presentar.

Cal destacar, el seu personal està molt bé capacitat, doncs són un grup de professionals sempre amb la millor disposició de servir als seus clients. Amb puntualitat es dirigeixen fins al lloc on siguin sol·licitats, aquests poden ser cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les i col·legis. També restaurants, hospitals, hotels, bars, naus industrials i fàbriques.

Allí realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines que estiguin fora de servei, taulons, catifes, roba, teles, estris, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, parts de computadora que estan desactualitzades i materials com a plàstic, ferro, fusta, paper i cartró.

buidatge pisos santa maria de palautordera

És important precisar, que tot és portat fins a punts verds, perquè rebin el tractament adequat, així que són reciclats o reutilitzats segons les seves característiques i d’aquesta forma no es generen danys en el medi ambient.

Ara bé, buidat de pisos a Santa Maria de Palautordera, es caracteritza per estar disponible els 365 dies de l’any i la seva capacitat de realitzar buidatges en condicions d’urgència, en un temps menor a les 24 hores. Com si fos poc, poden atendre amb la mateixa qualitat de resposta desocupacions en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

A més, són una empresa de buidatges que es troba homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de les lleis i ajuntaments. Com a part dels seus serveis, encara que de manera secundària, realitzen labors de neteja, pintura i desinfecció, però han de ser demanats pels clients de forma prèvia.

D’altra banda, cadascun dels serveis o assistències sol·licitades han de ser cancel·lades amb tarifes determinades, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat. Per obtenir el pressupost, ingressa a la pàgina web de l’empresa i omplir el formulari, comunica’t als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades a Santa Maria de Palautordera, 08460.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button