Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Maria D´Olo

Perquè la desocupació de la teva propietat es converteixi en una labor senzilla, deixa tot en mans de buidatge de pisos a Santa Maria D´Olo, doncs són una empresa sòlida, consolidada, amb el millor servei i qualitat indiscutible. Ells s’encarreguen de tot el procés, solament has de contactar-los i ells acudiran a la teva propietat.

Aquesta pot ser casa, pis, oficina, xalet, pensió, parcel·la, habitació, garatge, local comercial, restaurant, bar, hotel, hospital, col·legi, nau industrial, fàbrica, empresa de qualsevol tipus, entre altres. Així mateix, retiren mobles vells, andròmines, estris, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, parts de computadora i catifes.

També roba, taulons, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro, fusta i deixalles de jardineria. És important ressaltar, buidat de pisos a Santa Maria D´Olo està disponible els 365 dies de l’any i pot realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Així mateix, són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents.

buidatge pisos santa maria d'olo

Fins i tot, es fan presents en situacions d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres. Com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats prèviament. Entre altres coses, aquesta empresa permet que no et preocupis per la destinació de tots els objectes retirats.

Doncs para això, s’encarrega de portar-los directament fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització corresponent. Doncs allí són sotmesos a processos adequats amb la finalitat de ser reciclats, això finalment permet impedir el dany mitjà ambiental.

Quant als preus, buidat de cases a Santa Maria D´Olo és també insuperable, doncs a pesar que cada sol·licitud de servei ha de ser cancel·lada amb una tarifa determinada, tots els costos són els més econòmics del mercat. I una vegada finalitzats tots els treballs, fan lliurament de la corresponent factura.

Perquè obtinguis el pressupost ingressa a la pàgina web i completa el formulari, posteriorment t’enviaran la cotització. També, pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Santa Maria D´Olo, 08273, a través d’aquestes vies pots accedir a qualsevol informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button