Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Perpetua De Mogoda

Llogar o vendre són negociacions que poden ser resoltes de manera ràpida, solament fa falta contractar a buidatge de pisos Santa Perpètua De Mogoda. Ells s’encarreguen de retirar tots els objectes que possibles inquilins van deixar allí i resten bona aparença a qualsevol propietat.

Una vegada es contacten es dirigeixen fins al lloc sol·licitat, est pot ser una casa, pisos, oficines, pensions, habitacions, parcel·les, garatges, col·legis, restaurants o bars. D’igual manera tenen capacitat de desocupar espais de major grandària com a naus industrials, fàbriques, empreses vàries, hospitals i hotels.

En tots realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts de computadores que estan desactualitzades, teles, catifes, roba, estris, andròmines, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge pisos santa perpetua de mogoda

És important fer esment, al compromís que buidat de pisos en Santa Perpètua De Mogoda té amb el medi ambient, doncs s’encarrega de portar tot fins a punts verds amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats. Aquesta acció permet evitar danys o un impacte negatiu en el medi ambient.

Aquesta empresa de buidatge també es caracteritza per la seva excel·lent disponibilitat els 365 dies de l’any, a més que poden fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Així mateix, són una empresa completament homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons l’establert per les lleis i ajuntaments.

Un dels seus millors atributs és que es preocupen per oferir l’atenció personalitzada que els seus clients requereixen, a través del tracte directe i amable que a més, els permet donar la total assessoria i confiança al client.

També ofereixen alguns serveis secundaris, com a tasques de neteja, desinfecció i pintura, sempre amb els millors recursos i resultats de primera, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia.

Els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada per complet, fins a lliuren la factura quan culminen el treball. Sol·licita el pressupost amb solament visitar la seva pàgina web i completar el formulari, també cridant als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines en Santa Perpètua De Mogoda, 08130.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button