Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santa Susanna

Quan el buidatge del teu immoble es converteix en una preocupació, és moment de cridar a buidatge de pisos Santa Susanna. Ells són experts a brindar aquest tipus de servei, gràcies a la qualitat del seu treball, el personal capacitat i el seu compromís amb tots els clients. Tenen la capacitat de resoldre qualsevol inconvenient en el menor temps.

En aquest ordre d’idees, es dirigeixen fins a cases, pisos, oficines, pensions, habitacions, garatges, empreses, fàbriques, naus industrials, locals comercials, restaurants, parcel·les, hospitals, entre altres. D’aquests diferents espais, sense importar la seva grandària, realitzen el retir de mobles vells, electrodomèstics danyats i màquines fora de servei.

Igual que andròmines, estris, roba, catifes, parts de computadora, deixalles de jardineria, escombraries, paper, ferro, plàstic, cartró i fusta. Com a serveis secundaris, exerceixen tasques de neteja, desinfecció i pintura. Això es deu a la formació del seu personal, doncs per a cada tasca tenen un grup assignat.

buidatge pisos santa susanna

Cal destacar, que buidat de pisos a Santa Susanna són una empresa homologada i compta amb tots els certificats i permisos corresponents. Al mateix temps, brinden assessoria i fan lliurament d’un pressupost. Per accedir a ell és molt simple, solament es tracta d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari, posteriorment ells enviaran la informació.

Un dels millors avantatges de contractar els serveis de buidatge d’aquest grup, és que no solament retiren els objectes, s’encarreguen de portar-los a llocs específics com a punts verds i abocadors. Això amb la finalitat que siguin tractats amb procediments correctes i finalment puguin ser reciclats. D’aquesta manera, s’evita l’impacte negatiu al medi ambient.

Altres formes d’accedir a la informació dels seus serveis és a través de les línies telefòniques, aquestes són 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. D’altra banda, si es desitja una atenció encara més personalitzada, es pot acudir a les seves oficines, situades a Santa Susanna, 08398. Allí el personal sempre està a l’espera, per atendre-li amb la major amabilitat.

No hi ha dubte, que buidat de cases a Santa Susanna són la millor opció per al teu buidatge. Sempre busquen minimitzar o resoldre qualsevol problema dels seus clients. Igual que donar-los el respatller necessari.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button