Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Santpedor

Si estàs planejant desocupar algun espai, necessites els serveis d’una empresa que t’ajudi en aquesta tasca. Així que ha de brindar el suficient respatller, garantir una atenció de qualitat i resultats eficaços, en suma a preus justs. Qui compleix amb tots aquests requisits i una mica més és buidatge de pisos a Santpedor.

Des que els contactis notaràs la seva qualitat i compromís, ja que des del primer moment, busquen brindar l’atenció més directa i personalitzada possible. També, resolen qualsevol contratemps i fan lliurament del pressupost. Aquest punt és de summa importància, doncs ells realitzen aquesta cotització amb base en les necessitats dels seus clients.

Com si fos poc, el procediment per obtenir-ho és molt senzill, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari. Posteriorment, ells es dirigeixen fins a la teva propietat, que pot ser casa, xalet, pis, oficina, habitació, garatge, parcel·la, pensió, local comercial, restaurant, bar, hotel, hospital, nau industrial, fàbrica, entre altres.

buidatge pisos santpedor

Una vegada allí realitzen el buidatge de diferents objectes com a mobles vells, electrodomèstics que estan danyats, roba, catifes, andròmines, estris, parts de computadores i màquines fora de funcionament. També, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, cartó, paper, fusta, ferro i plàstic.

És necessari ressaltar, que tot és portat fins a punts verds perquè siguin sotmesos a certs procediments, tot amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats. L’objectiu real d’aquesta acció és evitar danys en el medi ambient i contribuir a la seva cura i conservació.

Cal destacar, que buidat de pisos a Santpedor està disponible els 365 dies de l’any i pot fer buidatges en menys de 24 hores, per respondre a sol·licituds d’urgència. També, acudeixen per prestar els seus serveis de buidatge en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres.

Els seus preus són els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb tarifes determinades. Si desitges accedir a més informació sobre els excel·lents serveis d’aquesta empresa, pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Santpedor, 08251, allí et donaran qualsevol detall que requereixis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button