Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Segur

Ja no pensis més ni et preocupis pels objectes que ja no serveixen o no necessites i desitges retirar de la teva propietat, amb buidatge de pisos Segur pots realitzar-ho amb la major comoditat, en el menor temps possible i amb resultats de qualitat.

Ells són una empresa sòlida i responsable, treballen els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen buidatges en casos d’urgència, en menys de 24 hores. A més, estan completament homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos necessaris, segons l’establert per les normatives legals i els ajuntaments.

En aquest ordre d’idees, ressalta l’atenció que brinden als seus clients, doncs sempre és personalitzada i directa, amb la finalitat de brindar assessoria i respatller. Ara bé, els espais que buiden són cases, pisos, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, oficines i col·legis. També hotels, hospitals, restaurants, bars, fàbriques, naus industrials i empreses vàries.

buidatge pisos segur

Pel que fa als objectes que retiren, aquests són mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts de computadores que es troben desactualitzades, taulons, estris, andròmines, catifes, roba i teles. També, enderrocs, escombraries, restes de treballs de jardineria i materials com a paper, cartó, plàstic, ferro i fusta.

Com a serveis secundaris, buidat de pisos en Segur fa treballs de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud del client, els millors materials i resultats de qualitat. També, és important fer esment, pel que fa a la seva responsabilitat en matèria de medi ambient, doncs s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats.

D’altra banda, totes les assistències de buidatges contractades han de ser completament cancel·lades, no obstant això, els seus preus són els més accessibles de tot el mercat i fan lliurament de la factura respectiva. Per accedir al pressupost, que per al benefici del client, és realitzat amb base en les seves necessitats personals, solament és necessari completar el formulari que està a la pàgina web.

També és possible comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Segur, 08035. Allí tot el personal sempre espera amable per brindar la millor atenció.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button