Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Selecciona els millors fogons per a la teva cuina

L’illa, els fogons i els gabinets són els elements que constitueixen l’estructura fonamental de la cuina. Quan es fa una reforma en algun d’ells s’estan canviant radicalment a la cuina en general. La tendència és canviar els fogons, ja que s’estan aprofitant els nous materials que s’ajusten a tots els pressupostos i a les superfícies de la cuina.

Els fogons de fusta continuen usant-se encara que fonamentalment en la seva versió de materials que se li assemblen, ja que es busquen materials més resistents a l’aigua, al pes, a l’ús continu que genera ratlladures, taques i imperfeccions. Però, existeixen persones que la prefereixen en el seu estat natural i de qualitat resistent, amb el desavantatge que és molt costosa.

En aquest sentit, són més usades per a l’elaboració dels fogons moderns les pedres naturals perquè poden tenir cuines exclusives perquè tenen dissenys únics, són duradors i vénen en colors que donen elegància i vistositat a les cuines.

El material que està donant el millor resultat per als fogons actuals és el quars compacte que resulta d’un procés industrial que barreja quars natural amb resina de polièster i s’obté un material súper resistent, súper higiènic i a més amb més varietat de colors. És més econòmic, però menys resistent a la calor.

Els fogons moderns més resistents a la calor, molt fortes i duradores es realitzen sobre la base de porcellànic el qual és un material uniforme que es manté nou com el primer dia de la seva instal·lació tant pels seus colors com el seu estat. No permet que se li adhereixin taques, ni agents corrosius. A més no absorbeixen humitat.

Els fogons d’acer inoxidable no solament és per als restaurants gourmet ara també estan de moda en les cuines de les cases i dels apartaments perquè són molt cridaneres i resistents a la calor i a l’ús.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button