Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sentmenat

Per dur a terme un buidatge és vital comptar amb una empresa que permeti realitzar-ho en el menor temps possible i amb els resultats esperats. Buidatge de pisos Sentmenat ho fa d’aquesta forma, amb resultats insuperables, solament es tracta de contactar-los i ells s’encarreguen de tot el procés.

Doncs són una empresa de buidatge homologada amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. El seu personal és un equip de professionals molt bé capacitats per desenvolupar cadascuna de les tasques i brindar la millor atenció personalitzada a tots els seus clients.

Fins i tot, es fan presents en casos on es produeixin incendis, inundacions, reformes d’obres i es faci present la síndrome de Diògenes. Es troben a la teva total disposició els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència, en menys de 24 hores, evitant incomoditats als involucrats i fins a als veïns.

buidatge pisos sentmenat

Quant als espais on ofereixen els seus serveis de buidatge es destaquen cases, pisos, xalets, habitacions, parcel·les, pensions, garatges, oficines, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials.

Així mateix, retiren mobles vells, catifes, robes, estris, andròmines, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de servei i parts de computadora. També, taulons, cartó, paper, fusta, plàstic, ferro, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria.

Cal destacar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors autoritzats perquè siguin sotmesos a tractaments específics amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats. Així s’evita causar un dany ambiental i es convida a la conservació i preservació.

Buidatge de pisos a Sentmenat, com a serveis secundaris realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, solament han de ser sol·licitades pel client amb anterioritat. Al mateix temps, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada prestació ha de ser cancel·lada.

Si desitges obtenir el teu pressupost, els passos són pocs i simples a més els pots realitzar des de la comoditat de la teva llar. Solament ingressa a la pàgina web i allí completa el formulari, també pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en la bella localitat de Sentmenat, 08181.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button