Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Serrateix

Una desocupació pot ser una labor ràpida i sense complicacions, perquè això sigui una realitat, solament és necessari contractar els serveis de buidatge de pisos Serrateix. Són una extraordinària agrupació, els serveis de la qual són de qualitat, per aquesta raó ocupen la posició d’honor entre totes les empreses del sector.

Des que es contacten es gaudeix dels seus múltiples beneficis, per exemple, estan homologats, és a dir que compten amb tots els certificats i permisos necessaris, segons l’establert per les normes legals i ajuntaments. A més es pot comptar amb els seus serveis els 365 dies de l’any. Realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Així mateix, desocupen una àmplia gamma d’espais com a cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, col·legis i restaurants. També hotels, hospitals, bars, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

En tots aquests espais realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, teles, catifes, roba i estris. També parts dels ordinadors que estan desactualitzades, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge pisos serrateix

És important esmentar, tot és portat fins a punts verds o abocadors amb el respectiu permís, en aquests llocs reben el tractament indicat amb finalitats de reciclatge o reutilització. A més, tenen capacitat de prestar els seus serveis de buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Com a serveis secundaris, poden netejar, desinfectar i pintar, sempre emprant els millors recursos i materials i donen garantia de resultats de qualitat. Aquestes assistències van perfectes en casos de lloguers o vendes, on és necessari que les propietats llueixin en les millors condicions.

D’altra banda, cada assistència o servei contractat representa la cancel·lació d’una suma determinada, no obstant això, els preus de buidatge de pisos a Serrateix són els més econòmics del mercat. També lliuren la corresponent factura, quan culminen els treballs en el lloc.

El pressupost és lliurat amb base o ajustat a les necessitats i exigències de cada client, per sol·licitar-ho el procediment és molt simple, solament fa falta ingressar al seu portal web i allí omplir el formulari. També comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Serrateix, 08673.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button