Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Seva

Per tots aquells els qui requereixen d’un servei de buidatge, la millor opció és buidatge de pisos a Seva. Ells són un grup de professionals que s’encarreguen de brindar aquest tipus de servei, atenent sempre els requeriments específics de tots els seus clients. Són una empresa confiable, segura i abans de res responsable.

S’han convertit en els líders del sector, a causa de la seva eficàcia, qualitat i compromís en cadascun dels seus treballs. Estan completament homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents. La seva atenció s’enfoca a resoldre qualsevol contratemps, a través del tracte directe amb cadascun dels seus usuaris.

El seu servei principal és el buidatge d’espais com a cases, pisos, oficines, apartaments, xalets, garatges, habitacions, pensions, parcel·les, naus industrials, restaurants, hotels, hospitals, fàbriques, entre altres. No importa la grandària del lloc, sempre estan a l’altura de les seves necessitats. D’aquests espais retiren mobles, electrodomèstics, màquines danyades, andròmines i estris.

buidatge pisos seva

També, catifes, roba, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, cartró, fusta, paper, ferro i plàstic. Altres serveis extres són la neteja, pintura i desinfecció. Quant a la destinació del material retirat, buidat de pisos Seva també pren part, doncs els porta fins a punts verds o abocadors.

Allí reben l’adequat tractament amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats, i d’aquesta forma impedir l’impacte ambiental negatiu. Entre altres coses, estan disponibles els 365 dies de l’any, fins i tot estan en la capacitat de realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Quant als costos, cada servei representa el pagament d’una suma específica.

No obstant això, totes les seves tarifes són les més accessibles del mercat. Així mateix, ofereixen als seus clients el degut pressupost, per a això solament es requereix ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. Altres mètodes són cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les seves oficines situades a Seva, 08553. Allí el personal estarà sempre atent a les seves inquietuds.

És important precisar, que aquesta empresa com a símbol de la seva transparència, fa lliurament de la corresponent factura. No hi ha dubte que són els millors, facilitant moltes altres situacions i permetent minimitzar qualsevol contratemps.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button