Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sitges

Vols llogar o vendre la teva propietat? Desitges realitzar reformes en la seva infraestructura? Necessites comptar amb l’ajuda d’una empresa de buidatge amb tan excel·lents resultats, que aconsegueixin rapidesa en aquestes negociacions i per descomptat torni tot al seu lloc, en el segon cas. Ells són els millors, són buidatge de pisos Sitges, un grup responsable, sòlid, consolidat i compromès.

Aquest compromís es reflecteix en l’atenció als seus clients, perquè durant tot el seu servei els ofereixen la millor i més personalitzada atenció. Els brinden el respatller i l’assessoria que necessiten, a través de tot el seu personal, un equip de professionals molt bé capacitats i disposats a servir de la millor manera.

Per aquest motiu, estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen la capacitat d’executar buidatges en circumstàncies d’urgència, les 24 hores del dia. A més que són una empresa homologada, amb tots els certificats, permisos i requisits al dia i segons les normes establertes per les lleis i l’ajuntament.

buidatge pisos sitges

Els seus treballs els duen a terme en espais com a cases, pisos, xalets, oficines, habitacions, parcel·les, pensions, hotels, restaurants, bars, hospitals, col·legis, fàbriques, naus industrials i empreses vàries. D’allí retiren trasts, estris, roba, catifes, taulons, deixalles de jardineria, paper, cartó, plàstic, ferro i fusta.

També, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament, parts de computadores i mobles vells. Fins i tot, tot és reciclat, doncs para això és portat per l’empresa de buidatge fins a punts verds o abocadors. L’objectiu principal és conservar i cuidar el medi ambient.

Entre altres coses, el buidatge de pisos a Sitges també ofereix els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense cap tipus de control, fins al punt d’envair cases o espais per complet.

Els preus són els més baixos del mercat, a pesar que cada prestació o servei ha de ser cancel·lat. Per accedir al pressupost, ingressa a la pàgina web i completa el formulari. També, pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sitges, 08870.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button