Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sobremunt

Si els teus propers plans són la desocupació de la teva propietat, necessitaràs temps i atendre una sèrie de detalls importants. No obstant això, si vols que tot es doni, de la forma més simple i en el menor temps, tan solament contracta els serveis de buidatge de pisos Sobremunt. Ells s’encarreguen de tot el treball doncs són especialistes.

És a dir, que compten amb el millor equip de professionals, sempre disponibles per brindar la millor atenció i fer que els seus clients se sentin segurs i en confiança que obtindran els millors resultats. Així que proporcionen assessoria i respatller, a més a l’empresa treballen els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores.

Així mateix, són una empresa de buidatges completament homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos necessaris, segons els paràmetres establerts per les normatives legals i els ajuntaments. Ara bé, el seu servei se centra en l’extracció d’objectes com a mobles vells, taulons, teles, catifes, roba i estris.

buidatge pisos sobremunt

També electrodomèstics que estan danyats, parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, enderrocs, escombraries i materials com a cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

Aquest servei de buidatge és dut a terme en espais com a cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, garatges, col·legis, restaurants i bars. També en hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques. És important esmentar, tot és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat per al seu reciclatge.

D’altra banda, buidat de pisos a Sobremunt duu a terme alguns serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura, solament han de ser sol·licitats de forma prèvia. Pel que fa als preus, cada assistència contractada representa la cancel·lació d’una suma determinada.

No obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat. També es poden contractar en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes, amb resultats de qualitat.

Demana el teu pressupost amb solament completar el formulari que es troba disponible al seu portal web, també és vàlid cridar als seus números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sobremunt, 08589.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button