Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sora

Si necessites un buidatge també requereixes i d’una empresa que pugui fer-ho per tu, així evitar complicacions i obtenir els resultats de forma ràpida. La millor opció per realitzar el buidatge de pisos a Sora, són un grup de professionals experts a brindar aquest servei de la millor forma.

En primer lloc, estan homologats, és a dir que compten amb els certificats i permisos necessaris. Es poden contactar cada dia de l’any, ja que sempre estan disponibles, fins i tot les 24 hores del dia així que per realitzar buidatges d’urgència, en menys d’aquest temps, són els indicats.

Els espais on realitzen el buidatge són cases, habitacions, oficines, pisos, naus industrials i fàbriques. També locals comercials, restaurants, bars, hotels i col·legis, entre altres. D’allí retiren una enorme varietat d’objectes, que van des d’enderrocs i escombraries o restes de paper, plàstic, ferro, cartó i fusta, fins a maquinària que es troba fora de funcionament.

buidatge pisos sora

També electrodomèstics deteriorats, mobles vells, estris, trasts, roba i catifes. Tot això els permet brindar els seus serveis en cas d’incendis, inundacions i fins a quan es presenta la síndrome de Diògenes, igual que quan es duen a terme reformes o canvis en la infraestructura dels immobles.

Quant a altres serveis que ofereix buidatge de pisos a Sora, destaquen els treballs de neteja, desinfecció i pintura. Cal destacar, que cada prestació representa el pagament d’una suma, no obstant això tots els preus són els més econòmics del mercat.

Cal destacar, que aquesta empresa sempre s’ocupa de brindar la millor atenció als seus clients, és per això que també brinden assessoria i el respectiu pressupost. Per accedir a ell, el procediment és molt simple, solament n’hi ha prou amb ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí omplir el formulari.

Altres mètodes són comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Sora, 08588. Allí tot el personal sempre està atent per respondre totes les interrogants. cal destacar, que buidat d’oficines a Sora tenen una gran responsabilitat amb l’ambient, per això porten tots els materials per a llocs de reciclat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button