Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Sorba

Si estàs en la bella població de Sorba, ja pots realitzar el teu buidatge amb total tranquil·litat, doncs allí està l’empresa especialista en aquesta àrea, ells són buidatge de pisos a Sorba. Són un grup de professionals sempre al servei dels seus clients, disposats a resoldre qualsevol inconvenient.

Quan es tracta d’aquesta empresa, no existeixen dubtes o incerteses, doncs no s’està donant pas a estranys a la seva propietat, es tracta d’especialistes responsables, compromesos i confiables. És per això que brinden la millor atenció personalitzada, una extraordinària assessoria i tracte amable a tot moment.

Així mateix, treballen els 365 dies de l’any i si es tracta de desocupacions d’urgència, ells ho fan en menys de 24 hores. A més, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents, segons les normatives de les lleis i ajuntaments.

Quant als espais específics on duen a terme els seus serveis de buidatge són: pisos, oficines, cases, habitacions, parcel·les, pensions, bars i restaurants. També es desemboliquen d’excel·lent forma en naus industrials, empreses vàries, fàbriques, hotels, hospitals i col·legis.

buidatge pisos sorba

En tots aquests llocs retiren mobles vells i electrodomèstics danyats, a més de màquines fora de funcionament, parts de computadores desactualitzades, taulons, andròmines i estris. També, roba, catifes, tela, paper, cartró, fusta, ferro, plàstic, enderrocs, deixalles de jardineria i escombraries.

Tot és portat per buidatge de locals en Sorba fins a punts verds o abocadors perquè siguin tractats i reciclats, segons cada material. Això permet cuidar el medi ambient i incentivar a la seva preservació. Entre altres coses realitzen certes tasques de forma secundària com a neteja i pintura, aquestes són molt favorables en casos de la síndrome de Diògenes, per exemple.

Buidatge de pisos en Sorba també realitza desocupacions en casos d’incendis, inundacions i reformes d’obres. Els seus preus són els més baixos del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada, a més, fan lliurament de la corresponent factura, quan finalitzen els seus treballs.

Per sol·licitar el pressupost s’ha de completar el formulari que està a la pàgina web, també es pot comunicar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Sorba.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button