Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a St. Genis De Palefolls

Qualsevol buidatge representa sempre diverses hores de treball i detalls per atendre perquè tot resulti de la forma esperada. En moltes ocasions el més recomanable és acudir a l’ajuda d’una empresa sòlida i professional, tal com buidatge de pisos a St. Genis De Palefolls, ells són especialistes i el seu treball és sinònim de qualitat.

S’encarreguen de la desocupació d’espais com a cases, pisos, xalets, oficines, parcel·les i pensions. També habitacions, garatges, col·legis, bars, hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Els objectes que retiren són mobles vells, electrodomèstics que estan danyats, estris, catifes, roba, teles, parts d’ordinadors que estan obsoletes, enderrocs i escombraries. També taulons i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Tot això és portat fins a punts verds o abocadors, perquè allí siguin processaments i posteriorment reciclats, doncs l’empresa atorga una gran importància a la cura i preservació del medi ambient.

Com a part dels seus serveis secundaris realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, emprant materials de la millor qualitat i resultats de primera, solament han de ser sol·licitades de forma prèvia. Cal destacar, que es pot contractar a buidatge de pisos en St. Genis De Palefolls quan es produeixin incendis, inundacions, es manifesti la síndrome de Diògenes o es realitzen reformes d’obres.

buidatge pisos st genis de palefolls

D’altra banda, buidat de cases en St. Genis De Palefolls es caracteritza per ser una empresa completament homologada, ja que compta amb tots els certificats i permisos necessaris, segons els paràmetres dels ajuntaments. Un dels seus millors avantatges és que treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

En suma, la seva atenció és directa i personalitzada, amb la finalitat de donar al client l’assessoria i respatller que requereix. Quant als preus, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada servei representa la cancel·lació d’una suma determinada i fan lliurament de la factura quan culminen els treballs.

Sol·licita el pressupost, amb solament completar el formulari que està en el seu lloc web, també cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines en St. Genis De Palefolls, 08389.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button