Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Suria

Si el teu objectiu és el buidatge del teu espai, necessites l’ajuda d’una empresa que faciliti el treball. Aquesta ha de garantir un excel·lent servei, resultats en curt temps i preus baixos. Buidatge de pisos Suria és la millor empresa per a tal fi, doncs són un grup de professionals amb el millor concepte de servei.

Doncs busquen brindar la millor i més personalitzada atenció, perquè el client rebi tota l’assessoria i respatller requerit. Així mateix, l’empresa de buidatge compta amb un grup de professionals assignats per a cadascuna de les tasques, són un equip d’experts disponibles a tot moment.

buidatge pisos suria

Fins i tot, treballen els 365 dies de l’any i si el teu és un buidatge d’urgència, no et preocupis, doncs ells ho poden realitzar en menys de 24 hores. Són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i l’ajuntament.

Els espais on s’exerceixen són cases, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, xalets, hospitals, hotels, col·legis, restaurants, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Així mateix, realitzen el retir d’electrodomèstics que estan fora de funcionament, màquines danyades, parts de computadores i mobles vells.

També, trasts, estris, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartó, ferro, fusta, plàstic, roba i catifes. Tot és portat fins a punts verds per al seu correcte tractament amb l’objectiu de ser reciclats, d’aquesta forma s’evita causar dany en el medi ambient.

És important precisar, que buidatge de pisos en Suria també es fa present en situacions d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres. Com alguns serveis extra, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura.

Quant als preus, són els més econòmics i accessibles del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Si desitges obtenir el pressupost, pots fer-ho de la forma més simple i en qualsevol lloc on et trobis, solament ingressa a la pàgina web i completa el formulari.

Altres opcions són comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar les oficines situades en Suria, 08260. Allí tot el personal espera per tu per oferir-te tota la informació que necessitis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button