Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Tagamanent

No et preocupis si requereixes una desocupació, doncs en buidatge de pisos Tagamanent es troba tota l’ajuda necessària, que a més garanteix els millors resultats i amb excel·lents preus. Ells són l’empresa capdavantera del sector, a més que sempre estan disponibles per brindar l’atenció que els seus clients requereixen.

Estan completament homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos que els ajuntaments estableixen com a obligatoris. Tenen una excel·lent disponibilitat, doncs l’empresa treballa els 365 dies de l’any i poden atendre situacions d’urgència, realitzant el buidatge en menys de 24 hores.

Els espais que desocupen són cases, pisos, xalets, oficines, pensions, garatges, habitacions, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. A més d’hospitals, hotels, col·legis, restaurants i bars. En tots ells extreuen teles, catifes, roba, estris, taulons i electrodomèstics que es troben en mal estat.

buidatge pisos tagamanent

Igual que mobles vells, parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, deixalles de treballs de jardineria, escombraries, enderrocs, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. És important esmentar, tot és portat fins a punts verds o abocadors, doncs allí reben el tractament adequat perquè siguin reciclats.

Aquesta mesura permet cuidar i conservar el medi ambient. També destaca, que buidat de pisos a Tagamanent també presta els seus serveis en situacions on es presenten inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes, així com també quan es realitzen reformes d’obres.

En el mateix ordre d’idees, poden dur a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, com a serveis secundaris. Solament han de ser sol·licitats amb anterioritat, també cal assenyalar que cadascuna d’aquestes assistències representa la cancel·lació d’una suma específica, no obstant això tots els preus són els més econòmics del mercat. Lliuren la factura respectiva quan acaben els treballs de buidatges.

Com si fos poc, ells realitzen el pressupost amb base en les necessitats de cada client, per sol·licitar-ho solament s’ha d’omplir el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa. Altres opcions són cridar als números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Tagamanent, 08593.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button