Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Taradell

Quan vulguis desocupar la teva propietat recorda que pot ser la tasca més senzilla amb solament contactar els serveis de buidatge de pisos Taradell. Ells són una empresa extraordinària, doncs els seus serveis són de qualitat i a tot moment s’enfoquen a aconseguir la tranquil·litat del client, qui sempre està en aquest estat en saber que ha deixat tot el treball en mans dels millors.

L’emrpesa treballa els 365 dies de l’any, així que pots comptar amb ells en cada instant que els necessitis, fins i tot realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores. A més estan completament homologats i compten amb tots els requisits, permisos i certificats que les lleis els exigeixen per dur a terme els seus treballs.

buidatge pisos taradell

Els espais on es desembolica buidatge de pisos a Taradell són fàbriques, naus industrials, locals comercials, restaurants, hotels, hospitals, col·legis i bars, així com també pisos, habitacions, cases, xalets, pensions i parcel·les.

Quant als objectes a retirar es troben mobles vells, taulons, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament, parts de computadores, trasts i estris. També, roba, catifes, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartó, ferro, plàstic i fusta.

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat amb finalitats de reciclatge, d’aquesta forma s’evita causar un impacte ambiental negatiu. Com a serveis secundaris, netegen desinfecten i pinten, també desocupen espais en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Quant als preus, tots són els més baixos del mercat, a pesar que cada assistència de buidatge ha de ser cancel·lada, amb una suma específica. Fins al lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzin els seus treballs, com a mostra de la seva responsabilitat i transparència. Si desitges accedir al pressupost el procediment és molt senzill.

Solament has d’accedir a la pàgina web de l’empresa i omplir el formulari que trobaràs allí. També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Taradell, 08552, allí tot el personal et brindarà qualsevol informació o detall que necessitis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button