Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Tavernoles

En Tavernoles realitzar el buidatge d’algun immoble és un treball summament senzill, sempre que es compti amb el suport d’una excel·lent empresa com a buidatge de pisos Tavernoles. Ells són l’empresa de buidat número 1 del sector, estan completament homologats, doncs compten amb tots els certificats i permisos exigits per les normatives.

Així mateix, són un grup consolidat i transparent, que sempre busquen donar la millor atenció a tots els seus clients. Mantenen un tracte directe, amb la finalitat de brindar la tan necessària assessoria, respondre qualsevol interrogant i resoldre els inconvenients. El seu camp de treball és el buidatge de locals comercials, pisos, cases, xalets, naus industrials, fàbriques, garatges, habitacions, pensions, entre altres.

D’aquests espais retiren qualsevol electrodomèstic que estigui deteriorat, màquines danyades o fora de servei, mobles, andròmines i estris. També roba, catifes, parts de computadora, plàstic, cartró, ferro, fusta i fins a deixalles de jardineria. Fins i tot, retiren enderrocs i escombraries, productes d’inundacions, incendis, reforma d’obres i acumulació d’objectes a l’excés o síndrome de Diògenes.

buidatge pisos tavernoles

Els preus més baixos del mercat. Una de les millors parts de buidatge de pisos en Tavernoles és que a pesar que tots i cadascun dels serveis han de ser cancel·lats, els seus preus són els més accessibles del mercat. Com si fos poc, tenen una gran responsabilitat quant a la cura del medi ambient. D’aquesta, manera pot evitar, costi el que costi generar un impacte negatiu, per a això porten tot el retirat fins a punts verds per al seu tractament i posterior reciclat.

Com a serveis secundaris, duen a terme tasques de neteja i desinfecció, si el client així ho sol·licita. Al mateix temps, estan completament disponibles, doncs treballen els 365 dies de l’any, durant les 24 hores, sí que en cas de necessitar un buidatge d’urgència, ells són els indicats.

Si vols accedir a un pressupost amb base en les teves necessitats, solament omple el formulari que es troba a la seva pàgina web. També pots cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades en Tavernoles, 08519. De qualsevol forma, estaran disponibles per brindar-te tota la informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button