Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Tavertet

Desocupar un espai és una tasca complexa, doncs retirar objectes pesats és complicat, més encara si ha de ser a través d’àrees reduïdes com a escales o passadissos. Així que el millor és contractar els serveis d’una empresa, no obstant això, permetre l’entrada a un estrany també ocasiona certa desconfiança, però amb buidatge de pisos Tavertet tot canvia.

Ells són una empresa sòlida, homologada, molt bé establerta, però abans de res responsables i compromesos, el seu objectiu principal és la tranquil·litat dels seus clients. És per això que es preocupen per respondre a totes les seves necessitats i fins a resoldre qualsevol contratemps que pugui sorgir durant el seu servei.

Ells buiden cases, pisos, habitacions, xalets, oficines, pensions i parcel·les. També llocs de majors dimensions com a hospitals, col·legis, hotels, bars i restaurants, fins a naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus.

Aquesta gran capacitat es deu a l’excel·lent equip que han conformat, doncs tot el seu personal són professionals amb excel·lent capacitació. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden desocupar la teva propietat en menys de 24 hores, quan estiguis en urgències.

buidatge pisos tavertet

Ara bé, quant als objectes que retiren, poden ser mobles vells, electrodomèstics que estiguin danyats, màquines fora de funcionament, parts de computadores, taulons, andròmines i estris. Igual que roba, catifes, deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic, ferro, fusta, escombraries i enderrocs.

En aquest sentit, també es fan presents en casos de reformes d’obres, així com també en inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes. Entre altres coses, és important ressaltar el compromís ambiental que té buidatge de pisos a Tavertet, doncs ells s’encarreguen de portar tots els objectes fins a punts verds o abocadors amb l’autorització necessària.

És allí on reben el tractament adequat per ser reciclats i així poder contribuir amb la conservació de l’ambient. A sobre, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, si desitges el teu pressupost solament omple el formulari que es troba a la seva pàgina web. També pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Tavertet, 08511.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button