Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Teia

Ja no és necessari passar hores complicades intentant retirar aquests objectes que ja no s’usen, doncs buidatge de pisos Teia s’encarrega de tot, per a això són la millor empresa del sector i els líders del mercat.

Es poden contactar a qualsevol moment, qualsevol dels 365 dies de l’any, a més que tenen capacitat de realitzar buidatges en menys de 24 hores, per atendre casos d’urgència. L’atenció que ofereixen és de primera, doncs es preocupen per donar la major assessoria i respatller a tots els seus clients.

Entre els objectes que vacian es troben els mobles vells, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualizadas i estris. També roba, teles, catifes, màquines fora de servei, taulons, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, paper, cartró, plàstic i fusta.

buidatge pisos teia

Aquests objectes són retirats d’espais com a cases, pisos, xalets, habitacions, oficines, garatges, bars, restaurants, parcel·les, pensions, hotels, hospitals i col·legis. També naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

La nostra empresa de buidatge de pisos en Teia, també duu a terme alguns serveis secundaris com a tasques de neteja, desinfecció i pintura, emprant materials de qualitat i aconseguint els millors acabats, que en casos de vendes o lloguers resulten ideals.

És important precisar, que s’encarreguen de portar tots els objectes retirats fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització, en ells són processats de forma correcta i posteriorment reciclats, evitant d’aquesta manera causar danys en el medi ambient.

A més es poden contactar en casos de la síndrome de Diògenes, incendis, inundacions i quan es realitzen reformes d’obres. D’altra banda, buidat de cases en Teia és una empresa completament homologada, ja que posseeix tots els certificats i permisos establerts per les normes legals i els ajuntaments.

Pel que fa als seus preus, tots són els més econòmics del sector, així que no esperis més i sol·licita ja el teu pressupost amb solament completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. També és vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si es prefereix una atenció més personalitzada, visitar les oficines situades en Teia, 08329.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button