Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Terrasa

Una empresa amb el millor concepte de compromís, servei i qualitat és buidatge de pisos Terrasa. Són una empresa que el seu principal objectiu és brindar la millor atenció a qualsevol moment, a tots els seus clients. Reuneixen una àmplia experiència i això els ha permès ser el número 1 en tot el sector.

Els llocs on duen a terme els seus serveis de buidatge són pisos, oficines, cases, habitacions i garatges. Igual que naus industrials, fàbriques, pensions, empreses, hotels, bars, entre altres. D’allí retiren objectes com a mobles, estris, andròmines, roba, catifes, electrodomèstics, parts de computadora, màquines, escombraries, enderrocs, paper, cartró, plàstic, fusta i uns altres.

buidatge pisos terrasa

Així mateix, són una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents al dia. El seu personal és molt competent i per a cada tasca compten amb recursos específics. Sempre acudeixen al lloc amb la major responsabilitat i puntualitat, fins i tot estan allí en casos d’incendis o inundacions. Igual que quan es manifesta la síndrome de Diògenes o es realitzen reformes i reconstruccions.

Quant als preus, és la millor característica de buidatge de pisos a Terrassa, doncs a pesar que cada ajuda ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més baixes del mercat. Un altre gran tret és que posseeixen un alt sentit de la responsabilitat per la cura de l’ambient, per a això porten els objectes fins a punts verds o abocadors autoritzats.

En aquests espais reben el tractament adequat, perquè siguin reciclats o reutilitzats, segons sigui el cas. Si vols accedir al teu pressupost, solament omple el formulari que es troba a la pàgina web. També pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades a Terrassa, 03804.

Cal destacar, que com una mostra de la seva transparència, una vegada hagin estat acabats els treballs de buidatge, l’empresa fa lliurament de la factura. D’igual manera, també estan en la capacitat de brindar serveis quant a neteja, desinfecció i pintura. No hi ha dubte que són la millor opció per fer del teu buidatge la tasca més simple. Contacta’ls i gaudeix dels seus serveis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button