Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Tiana

Un buidatge es fa necessari en diferents ocasions, però alhora, pot representar tot un repte que si es pren, ens pot portar més temps de l’esperat. Per evitar totes les circumstàncies que no desitgem, la millor opció és recórrer al servei de buidatge d’una empresa especialitzada i la millor d’elles és buidatge de pisos Tiana.

En el seu excel·lent equip es pot trobar tota l’assessoria i respatller necessari, doncs en primer lloc es preocupen per donar una atenció personalitzada a cadascun dels seus clients. Així que entre les seves primeres atencions destaca la realització i lliurament del pressupost. És important destacar, que ells ho fan amb base en les teves necessitats o requeriments.

Així mateix, el procediment és summament senzill, solament has d’ingressar a la seva pàgina web i completar el formulari, posteriorment ells ho enviaran. Després, es dirigeixen fins a la teva propietat que pot ser casa, oficina, pis, xalet, habitació o garatge. Fins i tot, si té espais de major grandària, per a ells no és un problema.

buidatge pisos tiana

Buidatge de pisos a Tiana, també realitza el buidatge de restaurants, bars, locals comercials, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques. Quant als objectes que retiren es troben roba, catifes, andròmines, estris, taulons, cartró, paper, plàstic, ferro i fusta. Igual que deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

També electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts de computadores. És important destacar, que estan homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents. Estan disponibles els 365 dies de l’any i poden realitzar desocupacions en menys de 24 hores, per atendre casos urgents.

Entre altres coses, ofereixen alguns serveis extra com a neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats prèviament. Pel que fa a les seves tarifes, cada servei ha de ser cancel·lat, no obstant això tots els preus són els més econòmics i accessibles del mercat. Si desitges, sol·licita el teu pressupost i per a qualsevol informació, pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

En defecte d’això, les portes de buidatge de pisos a Tiana estan obertes per a tu quan ho necessitis, ells estan a Tiana, 08391. Cal destacar, que una vegada finalitzin els seus treballs fan lliurament de la factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button