Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Tona

Si necessites un servei de desocupació, també requereixes l’ajuda de buidatge de pisos Tona, doncs ells són especialistes en la prestació d’aquest servei. Una vegada es contacten, es dirigeixen fins al lloc on són sol·licitats amb puntualitat, la major responsabilitat i compromís.

A més, que són una empresa homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i ajuntaments. La seva disponibilitat és simplement extraordinària, doncs l’empresa treballa els 365 dies de l’any i tenen capacitat de fer buidatges en situacions d’urgència, en menys de 24 hores.

Els espais que desocupen són pisos, xalets, cases, oficines, parcel·les, pensions, habitacions, garatges, naus industrials i fàbriques. Igual que restaurants, hotels, hospitals, bars i col·legis. En tots realitzen el retir d’objectes com a roba, teles, catifes, estris, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria.

buidatge pisos tona

També parts de computadores que estan desactualitzades, màquines fora de servei, electrodomèstics que estan danyats, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Tot és portat fins a punts verds on són sotmesos a processos adequats amb l’objectiu que siguin reciclats.

D’aquesta forma eviten causar danys en el medi ambient, per contra contribueixen a la seva cura i conservació. Com a serveis de caràcter secundari, netegen, desinfecten i pinten, emprant materials d’excel·lent qualitat. Pel que fa als preus, buidat de pisos a Tona és insuperable, doncs a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat.

És important destacar, aquesta gran empresa de buidatge, també té capacitat de prestar els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries, fins que envaeixen espais per complet i els fan inhabitables.

No esperis més i contracta a buidatge de cases a Tona, pots obtenir informació a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les seves oficines situades a Tona, 08551. Encara que si desitges el teu pressupost, ofereixen un mètode realment senzill i còmode, solament ingressa a la seva pàgina web i allí completa el formulari.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button