Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Tordera

Un buidatge és una acció necessària en diferents situacions, per exemple quan es desitja llogar o vendre, també quan es duen a terme remodelacions en la infraestructura d’algun lloc. O quan es produeixen inundacions i incendis. Però realitzar-ho pot ser complex, així que el millor és comptar amb l’ajuda de professionals com a buidatge de pisos Tordera.

Buidatge de casa Tordera és una empresa homologada, amb certificats i permisos al dia. El seu personal és un grup de professionals competents i molt bé capacitats, dirigits tots per un alt sentit i la puntualitat, la responsabilitat i el compromís. Així que una vegada es contactin arriben fins al pis, casa, oficina, xalet, habitació, parcel·la, restaurant, bar, hotel, col·legi, fàbrica, nau industrial i uns altres, amb la major rapidesa.

D’aquests diferents espais, sense importar la seva grandària buidada de pisos a Tordera, realitza el retir de mobles vells, andròmines, estris, taulons, catifes, roba, electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament. Igual que les escombraries, els enderrocs, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta i restes de jardineria.

buidatge pisos tordera

Fins i tot, quan es manifesta la síndrome de Diògenes es fan presents en el lloc per realitzar el seu servei de buidatge. Com a prestacions secundàries, duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, si així se sol·licita. Així mateix, s’ocupen de portar tot el retirat fins a punts verds o autoritzats, on són tractats amb finalitats de reciclatge, evitant així el dany mediambiental.

Un gran avantatge de contractar aquesta empresa, és que estan disponibles els 365 dies de l’any, durant qualsevol hora, fins i tot realitzen buidatges en menys de 24 hores. També brinden assessoria i el pressupost ajustat a les necessitats personals. Per a això solament s’ha d’ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari.

Altres mètodes són cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Tordera, 08490. Quant als preus, les seves tarifes són les més econòmiques i accessibles de tot el mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat. Cal destacar, que una vegada finalitzin el seu treball, fan lliurament de la corresponent factura, com a mostra del seu compromís i transparència.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button