Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torello

Ja no et preocupis per aquest espai que necessita ser buidat, ja pots fer-ho amb la insuperable ajuda de buidatge de pisos a Torello. En ells trobaràs el millor servei i rebràs la màxima qualitat des del primer instant en què gaudis de les seves assistències. Per importants raons són l’empresa número 1 en tot el sector.

Entre aquestes es troben, són un grup homologat que compleix amb tots els requisits i certificats que la llei exigeix per poder exercir el seu treball. Compten amb personal molt bé capacitat per a cadascuna de les tasques o serveis de buidatge que duen a terme, a més l’atenció directa i personalitzada és un dels seus principals principis.

En suma a un alt sentit de la responsabilitat i el compromís, és per això que acudeixen a la teva propietat, amb la major puntualitat i s’encarreguen de resoldre qualsevol possible inconvenient que sorgeixi durant el servei. Fins i tot, estan totalment a la teva disposició els 365 dies de l’any i si requereixes de d’una desocupació d’urgència, ells poden fer-ho en menys de 24 hores.

buidatge pisos torello

En el mateix ordre d’idees, els espais que buiden són molt diversos, com per exemple, cases, xalets, pisos, habitacions, oficines, garatges, pensions i parcel·les. També atenen espais de major escala com a restaurants, bars, hospitals, hotels, col·legis, fàbriques i naus industrials.

Quant als objectes que retiren es troben andròmines, estris, roba, catifes, teles, parts de computadores que ja estan desactualitzades, electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament. També, taulons, mobles vells, paper, cartró, plàstic, ferro, fusta, enderrocs i escombraries.

Cal destacar, que buidat de pisos en Torello, com a serveis secundaris també realitza labors de neteja, desinfecció i pintura, encara que han de ser sol·licitats. Pel que fa als preus, són els més baixos del mercat, a pesar que cada prestació sol·licitada representa el pagament d’una suma determinada.

Si desitges obtenir el teu pressupost pots comunicar-te amb ells a través dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les seves oficines situades en Torello, 08570. Encara que també posen a la teva disposició la seva pàgina web, allí solament hauràs d’omplir el formulari i ells t’enviaran la cotització.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button