Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torrebusqueta

Qualsevol moment de l’any és adequat per realitzar una desocupació, quan es compta amb el respatller de buidatge de pisos a Torrebusqueta. Ells es dirigeixen fins al lloc on se’ls sol·liciti, sempre amb la major responsabilitat i compromís, doncs aquests són els valors que dirigeixen tot el seu treball.

Per això, són algú a confiar, doncs en la majoria dels casos pot causar certa incertesa permetre l’entrada d’estranys a una propietat, amb ells tot és diferent. Buidatge de pisos en Torrebusqueta, estan completament homologats, és a dir, que compten amb tots els certificats i permisos corresponents per poder laborar.

A més la seva atenció és incomparable, doncs, es preocupen per brindar un tracte directe i personalitzat, a través de l’assessoria i respatller que els seus clients necessiten. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per respondre a casos d’urgència.

buidatge pisos torrebusqueta

Els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, pensions, habitacions, xalets, garatges, parcel·les, col·legis, restaurants i bars. Així com també hospitals, hotels, naus industrials i fàbriques.

En aquests espais realitzen el retir d’objectes com a estris, roba, catifes, teles, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs. També parts de computadores que estan desactualitzades, mobles vells, taulons, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

És important precisar, que la destinació de tots aquests objectes són punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització, doncs en aquests llocs reben el tractament adequat, perquè puguin ser reciclats i en consegüent, evitar el dany en el medi ambient.

També, es poden contactar els serveis de buidatges en casos d’incendis, inundacions, quan es manifesta la síndrome de Diògenes i quan es realitzen reformes d’obres. Pel que fa als seus preus, ofereixen els més econòmics de tot el mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada.

Entre altres coses, realitzen el lliurament de la corresponent factura, quan culminen la prestació dels seus serveis. Ja pots sol·licitar el pressupost, amb solament ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari. També és molt vàlid comunicar-se als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines en Torrebusqueta.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button