Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torregassa

Pels qui necessiten un servei de buidatge, és imprescindible comptar amb l’ajuda d’una empresa especialitzada. Al mateix temps, aquesta ha de ser responsable, puntual, eficaç i brindar la major confiança als seus clients. Així que buidatge de pisos Torregassa, és la millor opció, doncs compleix amb tots aquests requisits.

En primer lloc, estan homologats i compten amb els permisos i certificacions necessàries. Els seus recursos humans estan molt bé capacitats i manegen a la perfecció tots els procediments i tècniques, en suma a les eines. Estan disponibles els 365 dies de l’any i a qualsevol moment del dia, fins i tot ofereixen el servei de buidatge d’urgència.

buidatge pisos torregassa

Així mateix, compten amb les tarifes més accessibles del mercat. A pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb una suma específica, tots els preus són els més econòmics de tot el sector. D’igual manera, tenen un alt sentit de la responsabilitat, quant a la cura del medi ambient.

Doncs s’encarreguen de portar tot el retirat fins a punts verds o abocadors. En aquests espais els objectes són tractats, amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats. També ofereixen servei de neteja, desinfecció i pintura, si així se sol·licita. També realitzen tasques de buidatge de pisos en situacions com els incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes.

En aquest ordre d’idees, els espais on duen a terme la feina de casa són cases, pisos, oficines, xalets, bars, restaurants, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques, entre altres. Retiren mobles, taulons, andròmines, estris, parts de computadora, electrodomèstics, màquines deteriorades, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Cal destacar, que per a una major atenció als seus clients, a l’una de l’assessoria els fan arribar un pressupost ajustat a les seves necessitats. Obtenir-ho és molt simple, solament és necessari ingressar a la seva pàgina web i omplir allí el formulari. També cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Torregassa, 43713. Una vegada acabin els seus treballs en la propietat, fan lliurament de la deguda factura, doncs són una empresa transparent i sòlida.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button