Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torrelavit

Buidatge de pisos Torrelavit és l’empresa ideal perquè puguis dur a terme la desocupació de la teva propietat i quedi en perfectes condicions per poder llogar o vendre, el seu treball permetrà que totes les negociacions siguin ràpides i efectives. Són una empresa sòlida, responsable i compromesa, són en definitiva algú en qui confiar.

En primer lloc, posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, exigits per les lleis i l’ajuntament, així que estan homologats, en summa al fet que compten amb personal professional i qualificat per a cadascuna de les tasques. Sempre busquen resoldre qualsevol inconvenient, a través de l’atenció directa i personalitzada.

Així que els seus clients sempre estan ajudats i assessorats. Quant als espais que desocupen, cobreixen cases, oficines, pisos, xalets, habitacions, garatges, parcel·les, pensions, hotels, restaurants, hospitals, col·legis, bars i fins a espais de major grandària com a naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos torrelavit

Quant als objectes que retiren també cobreixen una àmplia gamma, des d’andròmines, estris, catifes, teles, roba, escombraries, deixalles de jardineria i enderrocs, fins a objectes de gran grandària, com a parts de computadores desactualitzades, màquines fora de funcionament, electrodomèstics danyats i mobles vells. Fins i tot, cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

És important esmentar, que tot és portat fins a punts verds on reben l’adequat tractament, amb finalitats de reciclatge. Aquesta acció és el reflex de la responsabilitat ambiental de buidatge de pisos a Torrelavit. D’altra banda, duen a terme altres serveis, encara que de manera secundària com a neteja, desinfecció i pintura.

També, és important precisar que desocupen la teva propietat en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Es troben disponibles els 365 dies de l’any i poden atendre buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

Els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Per accedir al pressupost el procediment és simple, ingressa a la pàgina web i completa el formulari que allí es troba. També, pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades a Torrelavit, 08775.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button