Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torrelles De Foix

Quan s’està en cerca d’una empresa especialitzada en la desocupació d’espais, que brindi la millor atenció, servei de qualitat i els preus més atractius, buidatge de pisos Torrelles de Foix és la millor opció.

Les raons són vàries, estan completament homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i els ajuntaments. El seu personal està molt bé qualificat i estan disponibles per oferir els seus serveis els 365 dies de l’any, fins i tot duen a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores del dia.

Els espais en els quals presten el seu servei de buidatge són xalets, cases, oficines, pisos, pensions, parcel·les, bars, restaurants, hotels, hospitals i col·legis. Així com també empreses de qualsevol tipus, naus industrials i fàbriques.

buidatge pisos torrelles de foix

Pel que fa als objectes que retiren, aquests són escombraries, enderrocs, andròmines, estris, deixalles de jardineria, roba, catifes i tela. També taulons, mobles vells, parts de computadores que estan desactualitzades, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper.

Com a serveis secundaris netegen, desinfecten i fan tasques de pintura, sempre que el client així ho sol·liciti de forma prèvia. A més, tenen una gran responsabilitat amb el medi ambient, per aquesta raó s’encarreguen de portar tot els objectes que retiren fins a punts verds on reben l’adequat tractament.

Allí són reciclats o reutilitzats, i d’aquesta forma s’evita generar danys en el medi ambient. Quant als costos, cada servei ha de ser cancel·lat, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del sector.

També és important esmentar, que buidat de pisos a Torrelles de Foix, fa lliurament de la corresponent factura com a mostra de la seva transparència, una vegada finalitzin la feina de casa. Fins i tot, acudeixen quan es fa present la síndrome de Diògenes, incendis i inundacions i quan es duen a terme reformes d’obres.

Per obtenir el pressupost, solament és necessari cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Torrelles de Foix, 08737. També es pot ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí omplir el formulari, subministrant la informació sol·licitada.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button