Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torrelles De Llobregat

Busques un servei de buidatge? Aquest ha de ser econòmic, de qualitat, eficaç i en poc temps. Perquè tot això sigui possible, cal comptar amb l’ajuda de professionals com a buidatge de pisos Torrelles de Llobregat. Aquesta és una empresa especialista a l’àrea, amb una gran experiència i trajectòria.

Tot el seu personal està molt bé capacitat per dur a terme el seu principal servei, el buidatge d’hotels, hospitals, restaurants, col·legis, naus industrials i fàbriques. També pisos, cases, oficines, xalets, habitacions i garatges.

Entre els objectes que retiren es troben mobles vells, electrodomèstics, màquines fora de servei, andròmines, estris, roba, parts de computadora, catifes, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, fusta, plàstic, ferro, paper, cartró, entre altres.

buidatge pisos torrelles de llobregat

De forma secundària, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura. Quant als seus preus són els millors, doncs a pesar que cada servei representa el pagament d’una suma específica, totes les seves tarifes són les més baixes del mercat. Unes altres dels avantatges de contractar aquesta empresa, és que estan completament homologats, així que compten amb certificats i permisos al dia.

Així mateix, també s’encarreguen de buscar la destinació final a tot els objectes retirats, això vol dir, que els porten fins a punts verds o abocadors. Això resulta molt positiu, doncs en aquests llocs són tractats per al seu reciclatge o reutilització, d’aquesta forma s’evita causar algun tipus de dany o influència negativa en el medi ambient.

Entre altres coses, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència. En buidatge de pisos a Torrelles de Llobregat, busquen a tot moment tenir un tracte directe i personalitzat amb tots els seus clients, amb l’objectiu de donar-los la millor ajuda i assessoria.

De fet, lliuren el pressupost que s’ajusta als requeriments propis. Per obtenir-ho el procediment és molt senzill i es pot fer de diferents formes. Per començar, es pot ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. També cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Torrelles de Llobregat, 08629

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button