Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Torrelletes

Desocupar espais implica una quantitat de coses que han de ser estudiades amb anterioritat, perquè tot resulti favorable, però això pot prendre més temps del desitjat. El millor és comptar amb l’ajuda d’una empresa que pugui encarregar-se de tot i resoldre els inconvenients, com a buidatge de pisos Torrelletes.

Ells són un grup conformat per professionals amb la millor capacitació, a més estan homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos necessaris. Al mateix temps, ofereixen als seus clients atenció de qualitat, a través d’un tracte personalitzat i amable, que busca resoldre fins als inconvenients que es puguin presentar.

El seu gran servei de buidatge és prestat en espais com a cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, restaurants, locals comercials, bars, habitacions, garatges, hotels, col·legis, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses de diferent tipus.

buidatge pisos torrelletes

Així mateix, realitzen el retir d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts de computadores que estan desactualitzades, taulons, estris, andròmines, catifes, teles i roba. També enderrocs, deixalles de jardineria, escombraries, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

És important esmentar que la destinació de tots els objectes són punts verds, doncs allí reben el tractament segons cada tipus de material per ser reciclats i d’aquesta forma prevenir el dany en el medi ambient. Cal destacar, buidat de pisos en Torrelletes està disponible els 365 dies de l’any i es poden sol·licitar els seus serveis en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

També netegen, desinfecten i pinten com a serveis secundaris, fins as poden contactar en casos de buidatges d’urgència, ja que poden fer-ho en menys de 24 hores. Com si fos poc, els seus preus són els millors del mercat, doncs a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més accessibles.

Quan culminen els serveis, fan lliurament de la corresponent factura, i per accedir al pressupost solament fa falta completar un formulari que està a la seva pàgina web. En defecte d’això, cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades en Torrelletes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button