Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Turo De Morou

Buidatge de pisos a Turo De Morou és una empresa amb una excel·lent trajectòria i una gran experiència, són fins i tot l’empresa número 1 del mercat, doncs els seus serveis de desocupació són els millors.

Es destaquen pel tracte que brinden a cadascun dels seus clients, ja que els brinden una assistència directa i personalitzada, amb la finalitat de donar-los l’assessoria i el respatller que requereixen. D’igual forma, són una empresa completament homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos que les normes legals i ajuntaments exigeixen com a necessaris.

Així mateix, els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, xalets, garatges, parcel·les i habitacions. Igual que restaurants, bars, naus industrials, fàbriques i empreses vàries, hospitals, hotels i col·legis.

Quant als objectes que buidat de pisos en Turo De Morou desocupa, aquests són bastants diversos, per exemple, estris, taulons, mobles vells, catifes, teles, paper, cartró, plàstic, fusta, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs. També, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i parts de computadores.

buidatge pisos turo de morou

Entre alguns dels beneficis de contractar aquesta empresa, es troben la seva excel·lent disponibilitat els 365 dies de l’any i la seva capacitat de dur a terme buidatges en menys de 24 hores, amb la finalitat d’atendre situacions amb caràcter d’urgència.

Cal destacar, es poden sol·licitar els seus serveis en situacions de certa complexitat com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes, així com també quan es realitzen reformes d’obres. En relació amb els costos, tots els preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat.

Com si fos poc, buidat de pisos en Turo De Morou s’encarrega de portar tots els objectes retirats fins a punts verds o abocadors, perquè allí rebin el tractament adequat i d’aquesta forma puguin ser reciclats, és així com evita el dany en el medi ambient.

Sol·licita informació amb solament cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades en Turo De Morou, 17003. Encara que per sol·licitar el pressupost, la via més senzilla és completar el formulari que es troba al seu portal web.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button