Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Ullastrell

A Ullastrell llogar o vendre una propietat és molt senzill, doncs es pot comptar amb una empresa responsable, eficient i compromesa. Ells duen a terme serveis de buidatge, és a dir que deixen els pisos, lliures d’objectes inservibles i amb un aspecte ideal per als propers ocupants. Ells són buidatge de pisos Ullastrell.

Permeten que els tractes es donin de forma més ràpida, perquè arriben fins al lloc una vegada se’ls sol·liciti, amb la major puntualitat i l’objectiu de brindar atenció personalitzada. Seguidament, realitzen el retir de neveres, rentadores, assecadores i qualsevol electrodomèstic que estigui danyat. També parts de computadores, aires condicionats i qualsevol altra màquina que estigui fora de funcionament.

Aquest extraordinari servei ho duen a terme en cases, oficines, pisos, restaurants, hotels, hospitals, bars, habitacions, parcel·les, garatges, xalets, naus industrials, fàbriques, entre uns altres. cal destacar, que també realitzen buidatges d’espais on s’han produït incendis, inundacions, reformes d’obres i la coneguda síndrome de Diògenes, que es tracta de l’acumulació a l’excés d’objectes.

buidatge pisos ullastrell

Així que també retiren escombraries, desaprofitaments, deixalles de jardineria, enderrocs, fusta, ferro, plàstic, paper i cartró. Un gran punt al seu favor i en benefici de tots els clients, és que estan disponibles els 365 dies de l’any i fins poden realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. També, realitzen labors de pintura, neteja i desinfecció, de manera secundària i amb prèvia sol·licitud.

Quant als preus, no hi ha dubte que buidat de pisos a Ullastrell són els millors, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més accessibles del mercat. Igualment, com a pas previ brinden la millor assessoria i lliuren el pressupost amb solament ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari.

També és vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades a Ullastrell, 08231. És important ressaltar que són una empresa homologada, amb tots i cadascun dels certificats, requisits i permisos al dia. Fins i tot, fan lliurament de la factura, després de culminats els serveis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button