Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Ús de màscares protectores per a ajudar a evitar contagis i prevenció en l’ús d’empreses de buidatge i retirada de mobles

Les màscares han de ser utilitzades de manera estratègica per a evitar d’aquesta manera la transmissió i salvar vides; l’ús d’una màscara no és suficient per a generar una protecció adequada contra el COVID-19.

El COVID-19 es propaga en el seu treball ha de cuidar-se i optar per algunes precaucions com mantenir el distanciament físic, portant màscara d’un sol ús, ventilant bé les zones de treball, evitar les aglomeracions, rentant-se les mans o usar un gel anti-bacterial, cobrir-se la boca i el nas amb el colze flexionat o amb un mocador en tossir. També pot usar les recomanacions que li ofereix el seu lloc de treball ja que totes les mesures són necessàries.

És obligatori l’ús de màscares en el treball?

El Covid-19 ha arribat augmentar les mesures de prevenció les activitats laborals per a així assegurar la salut d’aquests treballadors. La nova manera ha portat amb això unes certes mesures que garanteixen la protecció dels treballadors. A pesar que són molts els capacitats que encara tenen els seus respectius dubtes sobre si és obligatori l’ús de les màscares durant les hores de treball.

Les empreses estan en l’obligació de cuidar la salut dels seus treballadors, alguna cosa que es requereix en la seva màxima demostració en aquests temps tan delicats. No obstant això, per a evitar aquests contagis fins que sorgeixi una tractament o un remei que sigui efectiu per al coronavirus, el distanciament entre les personal i el més important la constant higiene es confirmen com la manera més efectives per a protegir-nos contra el Covid-19.

És obligatori l’ús de màscares?

En aquesta nova manera, també està sent comuna l’ús de màscares per a protegir-se i així evitar el contagi del coronavirus. Aquesta mesura és summament important i especialment en espais tancats, i on hi hagi una agrupació de persones.

En els centres de treball on no es pugui assegurar la distància entre els individus és de dos metres i és de manera obligatòria l’ús de màscares. En aquestes circumstàncies, l’empresa ha de generar als seus treballadors els equips de protecció.

El reglament estableix que l’empresa ha de tenir perennement a la disposició de tots els treballadors com ho són el gel hidroalcohòlic que estiguin autoritzats i registrats pel Ministeri de Sanitat, o finalment la distribució de sabó líquid.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button