Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Vallbona D´Noia

Per tornar a llogar o vendre una propietat, el més recomanable és contractar els serveis d’una empresa com a buidatge de pisos Vallbona D´Noia. Ells són un grup especialitzat i molt professional, el seu servei de desocupació fa que les negociacions es donin de la forma més ràpida possible.

Els espais que buiden són cases, oficines, pisos, xalets, garatges, parcel·les, habitacions, pensions i col·legis. També hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i uns altres. Quant als objectes que extreuen, aquests són roba, catifes, teles, estris, mobles vells o danyats, electrodomèstics, màquines que estan fora de servei i parts d’ordinadors.

També deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries i materials com a cartró, ferro, paper, fusta i plàstic. Ressalta que ofereixen una atenció personalitzada a tot moment per proporcionar l’assessoria i respatller que tots els clients necessiten.

Cal destacar, estan a completa disposició dels seus usuaris els 365 dies de l’any, i si algun d’ells requereix d’una desocupació d’urgència, ells també poden solucionar-ho en menys de 24 hores. També és important esmentar, que presten els seus serveis en casos d’incendis, inundacions i quan es fa present la síndrome de Diògenes.

buidatge de pisos

Entre altres coses, ressalta que buidat de pisos en Vallbona D´Noia és una empresa homologada, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons les lleis i normatives legals.

Com si fos poc, tenen un gran compromís ambiental, doncs tots els objectes que retiren són portats fins a abocadors que posseeixen la deguda autorització i a punts verds perquè allí siguin reciclats i d’aquesta forma evitar generar danys en el mitjà.

Com a serveis extra o secundaris, realitzen treballs de neteja, desinfecció i pintura, utilitzant els materials de la més alta qualitat. A més, fan lliurament de la respectiva factura, una vegada acaben els seus treballs de buidatges.

D’altra banda, ofereixen els preus més econòmics del sector, a pesar que cada servei representa un pagament específic. Si desitges obtenir el teu pressupost, tan solament omple el formulari que es troba a la seva pàgina web, també es pot cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les seves oficines situades en Vallbona D´Noia, 08785.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button